Österlenvägen 13

Österlenvägen 13

Unik möjlighet att förvärva en större fastighet i hjärtat av Österlen.

Nu erbjuder vi en möjlighet att förvärva en fastighet som bland annat rymmer ett snickeri samt en butiksdel. läget är bra och du når med lätthet ut till de större orterna på Österlen.
Här ges möjligheten att själv bestämma vad man vill nyttja fastigheten till i framtiden, det är bara dina idéer som sätter gränserna, alternativt så väljer man att fortsätta på den inslagna vägen och bedriver någon form av tillverkning och varför inte försäljning av det man tillverkat i butiken.

På fastigheten står idag en stor byggnad som delvis har ett källarplan, uppvärmningen består av en flispanna och tanken är att man ska återanvända spillet från tillverkningen för att vara självförsörjande på uppvärmningen. Fastigheten är i ursprunget från 1954 men har uppdaterats och förbättrats och bedöms idag vara i ett bra bruksskick.

Läget är bra i hjärtat av Österlen längs med Österlenvägen, i Sankt Olof finns service i form av Ica, gym, pizzeria och bageri. Fastighetens adress är Österlenvägen 13.

Fastigheten, som är friköpt, omfattar 1 873 kvm mark vilket ger den en mängd möjligheter
att utforska och utveckla.

Området är mycket intressant då Sankt Olof är beläget mitt emellan Kivik Simrishamn och Tomelilla, mitt i den skogsrikaste delen av österlen.Här finns ett aktivt föreningsliv där fotbollen är den dominerande.

Affären genomförs genom traditionell fastighetsförsäljning av fastigheten Simrishamn Sankt Olofs Mölla 1:16.

Total lokalyta om ca 1 612 kvm, tomtareal ca 1 873 kvm.

Nygatan 2J

Nygatan 2J

Försäljning av bostadsfastighet belägen på centralt läge i Sjöbo.

Fastigheten Tärnan 9, med adress Nygatan 2, ligger ca 500 meter norr om Gamla Torget,
mitt i centrala Sjöbo.

Här står en byggnad som ursprungligen uppfördes år 1991 och som totalt innehåller 31 bostadslägenheter i olika storlekar, två respektive tre rum och kök. Byggnaden är uppförd i tre våningsplan och vissa lägenheter är belägna på bottenplan med egen altan, andra längre upp i huset och nio lägenheter på våning två är etagelägenheter med inredd vind. Övriga lägenheter på andra våningen har sitt förråd på vinden, vilket i sig innebär en utvecklings-
potential då ytan skulle kunna utvecklas till bostadsyta, uppskattningsvis totalt ca 250 kvm.

Samtliga lägenheter har egen balkong ut mot Åsumsgatan samt en liten uteplats eller
loftgång in mot den skyddade gårdsplanen.

Lägenheterna är modernt inredda med kök och badrum från byggnadsåret, som dock har
moderniserats efter hand. Vardagsrum med parkettgolv och i övriga rum ligger generellt laminat- eller plastgolv. Samtliga lägenheter har egna tvättmaskiner och torktumlare eller torkskåp och vissa lägenheter har diskmaskin mot ett hyrestillägg.

Uppvärmning tillgodoses genom lägenheternas egna elpannor, kopplade till ett vattenburet
system. Av elpannorna har ett antal bytts ut sedan byggnadsåret.

Byggnaden är vidsträckt och i mitten återfinns miljörum, cykelförråd samt fastighets-
skötarförråd. Byggnadskonstruktionen är trästomme på krypgrund med fasad av tegel
och takpannor av betong. På tomten finns även en förrådsbyggnad klädd med träpanel,
med förrånd för 24 lägenheter.

Försäljning sker i bolagsform, försäljning av ett aktiebolag som enbart haft ägande av
fastigheten som sin verksamhet.

Total uthyrbar yta ca 2 122 kvm, tomtareal ca 3 541 kvm.

Baltzarsgatan 34

Baltzarsgatan 34

I december 1958 öppnade Bernhard Huke sin första butik på Lorensborgs torg i Malmö. Genom åren fanns butiker på Rosengårds centrum (1970-1994), Spångatan (1968-2002), Triangelns köpcentrum (1989-2012) samt i köpcentrat Hansacompagniet (1992-2016).

År 2002 öppnades butiken på Baltzarsgatan 32 vilket senare flyttades till Baltzarsgatan 34 där butiken ligger än idag. Hörnläget mitt i Malmös absoluta city, omgiven av såväl gågator som starka varumärken, får betecknas som ett av Malmös i särklass bästa butikslägen!
Företaget ägs fortfarande av samma familj som drivit det sedan starten, men nu har man valt att sälja rörelsen.

I butiken trängs attraktiva varumärken som Raymond Weil, Longines, Mont Blanc, Sjöö Sandström, Victorinox, Tissot, m. fl. Allting är mycket snyggt och elegant exponerat både i skyltfönster och inne i butiken.

Med hänsyn till att stora värden hanteras i lokalen finns här också en mycket hög säkerhetsklass.

Rörelsen säljs i bolagsform och Sundsstaden har fått exklusivt uppdrag att hantera försäljningsprocessen för säljarnas räkning.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information och visning!

Schaktugnsgatan 4

Schaktugnsgatan 4

VÄLBELÄGEN OCH MYCKET MODERN LAGER-/LOGISTIKFASTIGHET PÅ LIMHAMN!

Fastighet med ett strategiskt och mycket tillgängligt läge inom Annetorpsområdet i Limhamn, adress Schaktugnsgatan 4.

Den inrymmer en ljus och mycket funktionell lagerlokal med fin takhöjd och god tillgänglighet via två portar, såväl i markplan som vid lastkaj/lastgrop.
Utöver detta ett modernt kontor, rumsindelat samt med nyrenoverat pentry, omklädningsrum med dusch, etc.

Lokalerna lämpar sig för både lager- och/eller produktionsändamål.

Ytorna fördelar sig över lager om ca 1 140 kvm samt kontor om ca 196 kvm. Allt i en modern och mycket fräsch standard med representativ kontorsentré på byggnadens framsida.
Här finns även ett antal parkeringsplatser för kunder och anställda.
Fastigheten är byggd år 1991 och erbjuder en lagertakhöjd om ca 5 meter upp till balk, befintliga pallställ om så önskas samt fiberanslutning och modern teknik.

Fastigheten säljs tomställd, redo för ny verksamhet.

Affären genomförs i bolagsform.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information och visning!

Bolestad 4855

Bolestad 4855

Tillfälle att förvärva en större fastighet med ett utmärkt Logistikläge. Fastigheten är belägen ca 30 km norr om Helsingborg längs med E4:an i anslutning till logistikklustret i Östra Ljungby. Ett ypperligt tillfälle att använda marken, som till stor del är hårdgjord, antingen till egen verksamhet eller för byggnation av lager/logistik- byggnader. Fastigheten hyrs idag ut till ett företag som använder markytan för att hantera massor från bygg och entreprenadsidan, samt driver en grusterminal.
Läget är strategiskt i nordvästra Skåne Längs med E4:an och nära till E6:an strax utanför Helsingborg, som med sin stora hamn är en av de största och viktigaste logistiknaven i Sverige. Adressen är Bolestad 4855 vilket ligger i Klippans kommun.
Fastigheten, som är friköpt, är endast bebyggd med ett större skärmtak med gjuten betongplatta med en stomme av stål och tak av plåt. Det finns också en mobilmast för vilken marken arrenderas, i övrigt finns det enbart lös egendom i form av en bod och vågstation inom markytan.
Runt hela fastigheten löper en vall och för att komma in på området måste man passera en grind med digital vakt.
Området är mycket intressant ur ett logistikperspektiv då det är beläget nära två europavägar i nordvästa Skåne strax utanför logistiknavet Helsingborg, vilket ger åtkomst både mot Göteborg och Norge via E6:an samt mot Stockholm och norröver längs E4:an.
Det arrendekontrakt som är tecknat för fastigheten sträcker sig till 2028-05-31 med en möjlig uppsägning till 2026-05-31. Det kan finnas utrymme att diskutera arrendetiden om en köpare vill ha åtkomst till marken tidigare.
Affären sker genom s.k bolagsförsäljning, försäljning av det befintliga bolaget Tranarp Fastighets AB med organisationsnummer 559119-2694.
Total byggnadsyta om ca 270 kvm, tomtareal ca 58 820 kvm

Kontakta oss för utförligare prospekt