Möllevångsgatan 27

Möllevångsgatan 27

På hörnan Möllevångsgatan/Nikolaigatan (Ett stenkast från Triangelstationen) stod en gång i tiden en bensinstation där man kunde köra in och tanka bilen under bostadslägenheterna. I dag är stationen bortbyggd och här kan vi istället erbjuda en lokal med nästan 5 m i takhöjd. Den gamla Esso-målningen som till för några veckor sedan låg gömd bakom ett undertak vittnar dock om forna tiders tankmöjligheter. En cool inredningsdetalj?
Lokalens yta fördelar sig över ca 209 kvm i mestadels i öppen planlösning med fönster längs med hela väggen ut mot Nikolaigatan. Här finns såklart även kök och WC.
Lokalen iordningställs utefter hur ni vill ha det. Föreställ er nya synliga ventilationskanaler i taket för att bevara höjden, nymålat och varför inte ta fram och slipa betongplattan som ytskikt på golvet? Detta kan med små medel bli en av lägets fräckaste lokaler! Lämplig såväl för kontor som för showroom/butik.

Tillgänglig omgående.

Terminalgatan 10

Terminalgatan 10

Modern och mycket fräsch kontorslokal som är belägen på andra våningen i den sk Öresundsterminalen, inom Toftanäsområdet i Malmö.

Här har du närhet till all service i närbelägna Toftanäs handelsområde samtidigt som läget också ger en superfin tillgänglighet då fastigheten är belägen invid både Malmös yttre och inre ringled, bara någon minut bort.

Kontorslokalen består av en inbjudande och funktionell blandning av öppna arbetsytor och fina kontorsrum med massor av ljusinsläpp tack vare stora glaspartier. Detta gör ytan effektiv, här finns plats får många!
Till lokalen hör även flera mötesrum, såväl större som mindre, som är fullt utrustade med den senaste tekniken.
Samtliga ytor är i ett mycket gott skick och håller en hög standard.

I byggnaden finns en lunchrestaurang och invid entrén parkerar både personal och besökare enkelt och smidigt.

Här ges möjlighet att hyra lokalen på både kortare och längre tid, dock minst till och med år 2026.

Välkommen att höra av dig till Sundsstaden för ytterligare information och visning!

Slakterigatan 8

Slakterigatan 8

Toppmodern och fullt utrustad lokal för bilrekonditionering, eller liknande verksamhet, uthyres!

Lokalen har utmärkt tillgänglighet via 3 moderna portar i olika höjd.

Den totala ytan om ca 800 kvm är uppdelad på tre olika ”bås” för biltvätt, en större öppen yta med tre billyftar och en inre del med pentry och kontorsutrymmen, samt tillhörande wc.

Allt är i ett mycket fint skick och anläggningen för biltvätt inkluderar högtrycksutrustning, rum för vätskeförvaring, kompressorer, ventilationsanläggning, etc.

Detta är ett gyllene tillfälle att etablera en biltvätt och/eller rekonditioneringsverksamhet i Hörby!
Lokalen är tillgänglig enligt överenskommelse.

Välkomna att höra av er för ytterligare information och visning.

Carlsgatan 2A

Carlsgatan 2A

Ett underarmskast från Centralstationen ligger Glasvasen med dess karakteristiska grönfärgade glasfenor. Arkitekturen sticker ut och ger en spännande kontrast till kringliggande byggnader och drar ögonen till sig. Här finns nu möjlighet att stärka ert varumärke och nå ut mot den trafikerade Carlsgatan och Centralstationens alla pendlare och resenärer samt alla de tusentals människor som arbetar i området. Här börjar Nyhamnen, Malmös framtida Citykärna.
Lokalen fördelar sig över ca 252 kvm i butiksplan med skyltpartier som nästan sträcker sig från golv till tak. Rumshöjden är ca 5 m och det svartmålade taket med synliga installationer ger en härlig och modern industriell känsla. Här finns alla möjligheter för er att anpassa lokalen till era behov och önskemål.

Vi ser fram emot att ta del av era expansionsplaner!

Ring oss idag! 0709-753434

Lokgatan 12

Lokgatan 12

I kvarteret Foajén finns endast en lokal kvar. Här kan vi erbjuda ca 210 kvm butik/showroom med stora skyltfönster ut mot Lokgatan och Centralstationens taxistopp. Här får ni Kjell & Co som närmsta granne och säkrar er plats nu när Nyhamnen på allvar börjar ta form.
Ytan fördelar sig över ca 208 kvm och har en härlig rymd med en takhöjd på ca 4m. Lokalen är fn oinredd vilket innebär att endast fantasin sätter gränser för hur lokalen kan ta form.