Pumpvägen 2

Pumpvägen 2

Vi har nu möjlighet att hyra ut en lokal på Pumpvägen 2 med en yta om cirka 95 kvadratmeter. Lokalen passar exempelvis hantverkare, byggfirmor eller som lager och förråd. Den har bra port för enkel lastning och lossning av material och utrustning, samt rymlig parkering på fastigheten för både personal och kunder.

Även om det för närvarande saknas toalett och pentry, finns det möjlighet att installera dessa vid behov.

Tillgänglig omgående enligt överenskommelse.

Kontakta oss idag för mer information samt visning!

(lokalen är gulmarkerad på ritningen)

Stora södergatan 6

Stora södergatan 6

Detta är en unik möjlighet att etablera er verksamhet mitt i centrala Lund i en lokal med toppenläge. Lokalen är cirka 569 kvadratmeter stor och ligger i källarplanet av det tidigare Åhléns-huset. Med en öppen planlösning och en attraktiv entré är denna lokal idealisk för olika typer av butiksverksamheter.

De stora fönsterpartierna ut mot Stora Södergatan erbjuder oslagbara skyltningsmöjligheter. Entrén delas med Clas Ohlson, en välbesökt butik som genererar ett högt kundflöde, vilket ytterligare ökar potentialen för er verksamhet.

I lokalen finns även pentry, wc, omklädningsrum samt personalrum.

Då fastighetsägaren planerar för att utveckla kvarteret på lite längre sikt erbjuds just nu möjlighet att teckna avtal på 1-3 år med avstående från besittningsskydd. Förmånlig hyra!

Tillträde omgående enligt överenskommelse.

Hör av er idag för mer info och visning!

Bjurögatan 36

Bjurögatan 36

I Östra hamnen finns nu denna fräscha lokalen att hyra. Lokalen är ca 900 kvm och ca 6 m upp till balk, öppna ytor samt utan pelare.
Stora portar på 4×4 m säkerställer smidig in- och utlastning i lokalen. Fastigheten är även inhängnad vilket bidrar med säkerhet även på kvällstid.

Lokalen lämpar sig till både lager samt industri.

Tillgänglig omgående enligt överenskommelse.

Kontakta oss för mer info samt visning!

Lundavägen 72

Lundavägen 72

Nu har ni chansen att etablera er butik på en av de mest exponerade platserna i området. På Lundavägen 72 erbjuder vi en imponerande lokal med totalt ca 1.717 kvm försäljningsyta, fördelat på rymliga och ljusa ytor, samt ca 281 kvm kontor på övervåningen och ca 2.234 kvm lageryta i källarplan.

De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och optimala skyltningsmöjligheter. Källarplanet är utrustat med en lastport på baksidan för smidig in- och utlastning.
I fastigheten finns även pentry och omklädningsrum för personalens bekvämlighet.

Ta chansen att etablera er på Lundavägen 72 – en perfekt plats för att växa och synas.

Lokalen är även delbar!

Tillgänglighet omgående enligt överenskommelse.

Kontakta oss för mer information och visning!

Lundavägen 72

Lundavägen 72

Nu har ni möjlighet att etablera er verksamhet i ett utmärkt läge i Malmö! Denna lokal om cirka 2.234 kvm är belägen i fastighetens källarplan och erbjuder fantastiska förutsättningar. Med Stockholmsvägen precis intill fastigheten finns det goda kommunikationsmöjligheter. In- och utlastning sker smidigt via en port på fastighetens baksida.

Fastigheten har även bekvämligheter som lunchrum med pentry och omklädningsrum, vilket bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Missa inte denna chans att starta er verksamhet i denna lokal!

Tillgänglig omgående enligt överenskommelse.

Kontakta oss för mer information och visning!