Stora Varvsgatan 33B, MALMÖ, 178 kvm

Nyproducerad 3D-fastighet med stora möjligheter på bästa läge i Västra Hamnen, Malmö

Till salu
ADRESS Stora Varvsgatan 33B MALMÖ
LOKALTYP Övrigt
HISS Nej

Unik möjlighet att förvärva en helt nyproducerad egen mindre fastighet med stor karaktär, välexponerad på ett av Västra hamnens i särklass bästa lägen.

Fastigheten som utgör en del av en tredimensionell fastighet består av en del av byggnadens första våningsplan, med tillhörande yttre tomtyta. Den inre ytan uppgår till ca 178 kvm och utomhusytan till ca 90 kvm. Att fastigheten är just en egen fastighet innebär att ägaren inte belastas med några drifts- kostnader utöver sina egna.

Fastighetens läge i korsningen av Stora Varvsgatan och Västra Varvsgatan, mitt i Västra Hamnen, och dess stora fönsterpartier från golv till tak ger ett exceptionellt gott exponeringsläge, vilket innebär att lokalen lämpar sig mycket väl för någon form av publik verksamhet, som exempelvis restaurang, café, showroom, eller liknande.

Eftersom fastigheten säljs för eget ägande, bestämmer köparen själv om lokalen ska användas för egen verksamhet eller hyras ut till extern hyresgäst.

Den invändiga lokalen har till största del en fantastisk takhöjd om ca 5,5 meter och helt öppen planlösning, indelad i avdelningar varav delen som vetter ut mot Stora Varvsgatan är försedd med stora fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak. De inre delarna består av en mindre avdelning med handikapp-wc och ett utrymme förberett för kök, samt en avdelning lämplig för teknikutrymme och/eller lager. Utöver detta så finns det en liten ovanvåning som är lämpligt som personalutrymme och här finns det ett litet badrum med dusch.

Västra hamnen har de senaste 20 åren utvecklats till en dynamisk stadsdel för både boende och kontor/handel. Områdets läge utmed havet ger det en speciell prägel och sommartid fylls uteserveringar och kajer med flanörer och turister. Ett av Malmös främsta kännetecken, Turning Torso, uppfördes i området år 2005.

Vänligen kontakta oss för att erhålla prospekt.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Johan Eriksson

Johan Eriksson
ANSVARIG MÄKLARE
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702100092
johan.eriksson@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Stora Varvsgatan 33B
Lokaltyp: Övrigt
Upplåtelseform: Frikopt
Yta: 178 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Tampen 4
Pantbrev totalt: 0 kr
ENERGIDEKLARATION
Energiklass:

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Johan Eriksson
  ANSVARIG MÄKLARE
  Johan Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702100092
  johan.eriksson@sundsstaden.se