Stjärnplan 3, LIMHAMN, 23 kvm

Stjärnplan 3, representativt kontorshotell!

Hyresledig
ADRESS Stjärnplan 3 LIMHAMN
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 23 kvm
HISS Nej

Nu kan vi erbjuda möjligheten att hyra in ert företag på en större eller mindre yta i en av Malmös mest pampiga kontorsvillor, Stjärnplan 3 på Limhamn/Bellevue Sjösida. På Stjärnplan kan vi från våren 2024 erbjuda möjlighet att hyra allt från enstaka kontorsrum om upp till ett helt våningsplan.

Just nu hyr vi ut rum i dessa storlekar:
Kontor 7 kvm, lämpligt för en arbetsplats
Kontor 8-10 kvm, lämpligt för 2 arbetsplatser
Kontor 12-16 kvm, lämpligt för 2-4 arbetsplatser

Alla utrymmen med fina ljusinsläpp och med hög och modern standard samt med möjlighet att hyra både möblerade och omöblerade kontor. Det pampiga huset har starkt bidragit till Malmös entreprenörshistoria, något vi gärna berättar mer om vid visning! Det har smakfullt renoverats genom åren, där man bevarat äldre attribut som stuckaturer, burspråk och fiskbensparkett samtidigt som man mött upp med moderna anpassningar och uttryck. När man kommer in i lokalerna upplever man direkt en varm, genuin och ombonad känsla av ett gediget kontor. Som hyresgäst har du tillgång till mycket representativa mötesutrymmen, bokningsbart konferensrum med plats för ca 16 personer, gemensamt pentry med trevlig matplats, fina uteplatser på den stora terassen, mysig lounge, osv. Under den varma årstiden tänds grillen med jämna mellanrum för förstklassig after work! Och självklart fins här både effektiv fiberanslutning och gott kaffe! I hyran ingår bredband, el och parkering alldeles invid entrén på byggnadens framsida. Våningsplan 1 och vindsvåningen är redan uthyrda. Nu fördelar vi rum på våning 2, varav ett rum har sin egen balkong! Rummen har olika storlekar från ca 10 kvm och uppåt, varav några rum med plats för 4-6 personer. Här arbetar ni i en fantastisk miljö på ett lugnt och lättillgängligt läge, nära kommunikationer och service. In till Malmös citykärna tar man sig på ca 10 minuter och till Copenhagen airport (Kastrup) tar det ca 20 minuter. Till Fair Playstadion med all typ av friskvård promenerar man på mindre än 5 minuter. Självklart finns det cyklar att låna för ärenden – eller varför inte ett dopp i havet på lunchen?! Välkommen till Stjärnplan 3!

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Anders Hedenskog

Anders Hedenskog
ANSVARIG MÄKLARE
Anders Hedenskog
Partner
Sundsstaden
0708-119898
anders.hedenskog@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Stjärnplan 3
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss:
Yta: 23 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,697 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning:

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Anders Hedenskog
  ANSVARIG MÄKLARE
  Anders Hedenskog
  Partner
  Sundsstaden
  0708-119898
  anders.hedenskog@sundsstaden.se