Spånehusvägen 97, MALMÖ, 616 kvm

Till salu
ADRESS Spånehusvägen 97 MALMÖ
LOKALTYP Bostadsfastighet

Här presenterar vi möjligheten att förvärva denna bostadsfastighet på ett idylliskt läge i centrala Malmö, belägen på lugn genomfartsgata i bostadsområdet Sorgenfri. Fastigheten säljs i bolagsform.

Fastigheten innehåller 6 bostadslägenheter i storlekarna 2-4 rum och kök med ytor från 54-125 kvm samt en restauranglokal om 125 kvm, samtliga bostäder och lokal är uthyrda enligt separat hyreslista. Lägenheternas badrum och kök har renoverats sedan uppförandet och lägenheterna håller en fräsch standard.

Fastighetens källare är inredd med tvättstuga och källarförråd.

Till byggnaden hör en stor och lummig inhägnad innergård som närmast kan liknas vid en oas. Innergården består i huvudsak av grönytor, med en mindre lekyta är i sin helhet tillgänglig för de boende.

Fastigheten är belägen på ett sådant sätt att läget är ytterst tillgängligt. Närhet till kommunikation i form av buss- och tågstation endast ett stenkast bort. I närområdet finns all tänkbar service att tillgå.

Byggnaden som uppfördes 1930, är gediget byggd har därefter renoverats i omgångar. Bland annat har taket nyligen totalrenoverats, fastighetens fönster har tidigare bytts ut och lägenheterna har renoverats löpande.

Låter det intressant och du skulle vilja veta mer? Du är välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Styrkan 21
Yta: 616 kvm
Kommun: Malmö

BYGGNAD

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN

  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se