Södra Bulltoftavägen 17, MALMÖ, 2 400 kvm

Hyresledig
ADRESS Södra Bulltoftavägen 17 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 2 400 kvm
HISS Nej

Här erbjuds lokaler i en fastighet på bästa läge i stadsdelen Kirseberg. Fastigheten består av ytor mellan 600-2400 m². Tillfälligt bygglov för vuxenutbildning finns. Se förslag på planritning nedan.

På strategiskt läge i expansiva Kirseberg erbjuder vi nu lokaler mellan 600-2400 kvm för användning som kontor, utbildning eller vård. Fastigheten är belägen strategiskt i Kirseberg vilket gör att man med enkelhet tar sig till både Malmö C men även ut till ringlederna. Malmöringens tågstation finns ett stenkast bort från fastigheten. Planlösningen är flexibel och det går att ha både kontorsindelade arbetsplatser samt aktivitetsbaserade ytor.

Trevlig fastighet i 3,5 plan för kontor och småindustri i stadsdelen Kirseberg i norra Malmö. I området finns boende, skola, idrottsplats, handel och service i direkt närhet till busshållplats.
Malmöringens tågstation ligger ett stenkast från fastigheten. På baksidan av fastigheten finns goda parkeringsplatser för den som anländer med bil.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Södra Bulltoftavägen 17
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss:
Yta: 2400 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning:

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se