Skeppsgatan 19, MALMÖ, 560 kvm

Kontorslokal ca 560 kvm

Hyresledig
ADRESS Skeppsgatan 19 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 560 kvm
HISS Nej

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking-kontor och kontorshotell till hela våningsplan. Här erbjuds en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö!
Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och bemannad reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom finns ett toppmodernt gym på entréplan som du kan nyttja mycket förmånligt samt en större padel-anläggning med medlemspriser!
I husets markplan finns denna verkstads- och lagerlokal med stora portar och eventuell möjlighet att dela av, för att minska lokalytan. Tillhörande kontorslokaler kan hyras inom World Trade Center i samma byggnad.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Anders Hedenskog

Anders Hedenskog
ANSVARIG MÄKLARE
Anders Hedenskog
Partner
Sundsstaden
0708-119898
anders.hedenskog@sundsstaden.se
Just nu finns inga bilder att visas, men det kommer snart

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Skeppsgatan 19
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss:
Yta: 560 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Hamnen 21:152

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Anders Hedenskog
  ANSVARIG MÄKLARE
  Anders Hedenskog
  Partner
  Sundsstaden
  0708-119898
  anders.hedenskog@sundsstaden.se