Regeringsgatan 116, LANDSKRONA, 325 kvm

Bolagsförsäljning av välskött bostadsfastighet i centrala Landskrona.

Till salu
ADRESS Regeringsgatan 116 LANDSKRONA
LOKALTYP Bostadsfastighet

Bolagsförsäljning av välskött bostadsfastighet i centrala Landskrona bestående av 4 lägenheter fördelat över total lägenhetsyta om ca 325 kvm. Fastigheten är sedan flera år tillbaka uthyrd i sin helhet till migrationsverket.

Läget är ytterst tillgängligt, såväl med bil som via allmänna kommunikationer, då både buss- som tågstation ligger endast en mindre promenad bort. I närområdet finns all service att tillgå.

Fastigheten innehåller 4 bostadslägenheter i storlekarna 2–4 rum och kök, som samtliga är uthyrda enligt separat hyreslista.

Byggnaden är uppförd 1940, är gediget byggd och därefter renoverad i omgångar, senast i form av nya kök och nya badrum år 2019.

Byggnaden ger ett gott intryck. Källaren är inredd med tvättstuga och källarförråd. Total byggnadsyta om ca 325 kvm, tomtareal ca 403 kvm.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Alec Hultman

Alec Hultman
ANSVARIG MÄKLARE
Alec Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702100092
alec.hultman@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Venus 11
Yta: 325 kvm
Kommun: Landskrona

BYGGNAD

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN

  Alec Hultman
  ANSVARIG MÄKLARE
  Alec Hultman
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702100092
  alec.hultman@sundsstaden.se