Pumpvägen 2, HÖÖR

Till salu
ADRESS Pumpvägen 2 HÖÖR
LOKALTYP Rörelse

Här presenterar vi möjligheten att förvärva denna sedan länge mycket uppskattade restaurangvagn och -rörelse, belägen på mycket strategiskt läge i Höör.

Alldeles i anslutning till vältrafikerade väg 23 och med närhet till företag som City Gross, Elmelid musik och Borett interiör har man dagligen möjlighet att servera ett stort antal lunchkunder.

Handelsområdet i direkt närhet kommer våren 2022 att bjuda på nya etablissemang i form av Jysk, Dollarstore och Jem&Fix. Läget för denna restaurangvagn är alltså perfekt placerat för återkommande kunder.

Tillhörande uteplats bjuder på fina stunder i solen under de varmare månaderna, men till vagnen hör också en invändig serveringslokal för att ge kunder möjlighet att äta inomhus under den kallare årstiden – och vid sämre väderlek.

Objektet överlåts genom en bolagsförsäljning, vilket innebär att det är bolaget som driver verksamheten som säljs.
I bolaget ingår såväl matvagn med komplett kök, fullt utrustat förråd med kylar och frysar, tillhörande utvändig serveringsyta som är komplett möblerad, alla tillstånd (dock ej utskänkningstillstånd) samt invändig serveringsyta med ett tiotal bord och plats för ett flertal gäster i en trevlig atmosfär.

Säljaren har framgångsrikt etablerat sitt grekiska matkoncept ”Michalis Grekiska Mat” i Höör. Genom försäljningen ges en köpare möjlighet att fortsätta att utveckla ett framgångsrikt mindre företag – antingen med samma eller likartad inrikting – eller med helt andra inslag. Det finns inga begränsningar om man vill ändra inriktning.

Verksamheten omsatte i det senaste bokslutet ca 2,3 Mkr exklusive moms (perioden oktober 2020 – december 2021) med ett positivt rörelseresultat. Detta trots att perioden bjöd på tufft motstånd med Covid och tillhörande restriktioner.
För rätt person bör det därför finnas mycket goda möjligheter att öka både omsättning och resultat framöver.

Säljarna är villiga att överlåta rörelsen före sommaren 2022, som är den absolut högsäsongen på året. Som köpare ges man alltså möjlighet till en flygande start!

Låter detta intressant? Välkommen att kontakta Sundsstaden för mer information!

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Pumpen 3
Kommun: Höör

BYGGNAD

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN

  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se