Propellergatan 2, MALMÖ, 162 kvm

Hyresledig
ADRESS Propellergatan 2 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 162 kvm
HISS Ja

Den lediga lokalen ligger på plan fyra med utsikt över Kockums Torg och Västra Varvsgatan. Genomgående ljus lokal med hög stilkänsla för materialval. Glaspartier från tak till golv ger härligt ljusinsläpp och takhöjden är 3 meter. För att effektivisera lokalens yta förläggs större möten i fastighetens gemensamma konferens på plan två. Lokalen anpassas efter hyresgästens önskemål och uppfyller tillgänglighetskraven.

Med sina 7 våningar precis vid Hamnbassängen i Västra Hamnen har varje kontor kontakt med havet. I källarplan finns en modern sportdepå med cykelparkering, dusch- och omklädningsrum för de som vill kunna nyttja områdets flera grönområden under arbetsdagen. På plan 2 finns fastighetens egna konferenslokaler som du bokar via en app. Restaurangen i entréplan förser fastighetens hyresgäster med frukost, lunch, fika eller varför inte en after work på uteserveringen intill vattnet?

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Anders Hedenskog

Anders Hedenskog
ANSVARIG MÄKLARE
Anders Hedenskog
Partner
Sundsstaden
0708-119898
anders.hedenskog@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Propellergatan 2
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss: 1
Yta: 162 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning:

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Anders Hedenskog
  ANSVARIG MÄKLARE
  Anders Hedenskog
  Partner
  Sundsstaden
  0708-119898
  anders.hedenskog@sundsstaden.se