Österlenvägen 1021, Löderup, 1 300 kvm

Topprenoverad Österlengård med oändliga möjligheter.

Till salu
ADRESS Österlenvägen 1021 Löderup
LOKALTYP Övrigt
HISS Nej

Topprenoverad Österlengård med oändliga möjligheter antingen som bostad, hästgård med uthyrningsmöjligheter – eller varför inte generationsboende?

Fastigheten har idag 3 individuella boenden av varierande storlek antingen att användas i uthyrningsverksamhet eller som eget /generationsboende. Samtliga boenden har genomgående mycket god standard. Den del av gården som idag används för butiksverksamhet och café, går lätt att konvertera till ett otroligt läckert boende då allting är förberett för detta. Det innebär i så fall fyra individuella bostäder i toppklass!

Fastigheten omfattar ca 12 800 m2 markareal och innehåller en grusad plan (ca 1 000 m2) där man med fördel antingen kan anlägga en paddock eller varför inte ett ridhus. Det finns även en beteshage (ca 3 000 m2) och en parkliknande trädgård runt den 4-längade gården.

Gården är i toppskick och nuvarande ägare överlåter med varm hand nycklarna till nästa person som vill förvalta arvet vidare och leva sin dröm antingen via hästryggen eller som en driven entreprenör med sinne för affärer. Vill du fortsätta utveckla gården har den massor av potential. Hela ytan på tre av de oinredda loften (ca 500 m2) är torra och fina och kan byggas om till t ex boende med en hänförande utsikt. En av längorna som idag är ett boende kan exempelvis utvecklas till en underbar restaurang med tre eldstäder, bjälkar i taken och målade trägolv.

Läget är Österlens bästa. En kort cykeltur så hamnar man på den kritvita berömda sandstranden Sandhammaren. Den långa Österlenvägen som startar vid Kabusa art gallery erbjuder ett exklusivt pärlband av etablerade, fina, roliga omtalade butiker, gallerier, b2b, handelsträdgårdar och caféer – den besökande gästen har att göra i flera dagar här i området runt stränder, naturreservat, böljande fält med hjälp av en enorm kraft från alla duktiga entreprenörer som etablerat sig.
Här är det du som sätter gränserna för vad du vill göra med fastigheten, så låt idéerna flöda.
Fastigheten kan naturligtvis även säljas förberedd för verksamhet, om så önskas.
The sky is the limit!
Kontakta oss för fullständigt Prospekt.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Johan Eriksson

Johan Eriksson
ANSVARIG MÄKLARE
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702100092
johan.eriksson@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Österlenvägen 1021
Lokaltyp: Övrigt
Upplåtelseform: Frikopt
Yta: 1300 m²
Areakälla: taxeringsinformation
Kommun: Ystad
Skattesats: 31,551 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Hagestad 18:20
Taxeringskod: 220
Taxeringsvärde: 2 173 000 kr
Taxeringsår: 2021
Pantbrev totalt: 8 000 000 kr
DRIFTKOSTNAD
Uppvärmning: 180000 kr / år
Vatten: 20000 kr / år
Renhållning: 12000 kr / år
Övrigt: 6000 kr / år
Total driftkostnad: 218000 kr / år
ENERGIDEKLARATION
Energiklass:

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Johan Eriksson
  ANSVARIG MÄKLARE
  Johan Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702100092
  johan.eriksson@sundsstaden.se