Öster om mässan 1, Hyllie, Malmö, 14 000 kvm

Snart byggstartar Hyllies mest aktiva och öppna kontorskvarter, Hyllie PLAY! Beräknad inflyttning 2027

Hyresledig
ADRESS Öster om mässan 1, Hyllie Malmö
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 14 000 kvm
VÅNINGAR 9
HISS Ja

Med ett fantastiskt skyltläge, strax öster om Mässan ut mot Inre Ringvägen, uppför Wästbygg Hyllies nya kontorslandmärke; Hyllie PLAY. Här skapas ett levande, aktivt och inkluderande kontorshus med upplevelserika miljöer och kreativa mötesplatser.

Hyllie PLAY rymmer även en restaurang, ett gym och en mångsidig multihall kallad PLAY Box, samt takterrasser och ett stort orangeri för avkoppling och återhämtning. PLAY Box är bokningsbar och kan utöver träning också användas till större möten med plats för ca 150 personer i biosittning. Receptionen på entréplan hjälper till med olika typer av concierge-tjänster eller annan facility management-service och i fastigheten finns även cykelrum och omklädningsrum med dusch.

Den nio våningar höga byggnaden är ritad av C.F. Møller Architects och fördelar sig över totalt ca 14.000 kvm. Den dynamiska planlösningen har flera fördelar för hyresgäster. De korta avstån¬den mellan avdelningar och zoner främjar spontana möten och stimulerar samarbete samt kreativitet. Genom visuell förbindelse till andra verksamheter via atriumet möjliggörs ökad närhet och synergier, vilket skiljer sig från en traditionell planlösning som ofta kan ha längre avstånd mellan avdelningar och mindre kontakt med övriga verksamheter i huset. Hyllie PLAY skapar därmed en optimal miljö för att främja samarbete, innovation och en dynamisk arbetskultur. Byggnadens triangulära form ger korta siktlinjer och en inkluderande känsla i lokalen. Här erbjuds ytor från ca 600 kvm upp till ca 14.000 kvm. Beroende på lokalstorlek och våningsplan finns även tillgång till både privata och gemensamma takterrasser.

Fastigheten kommer att certifieras med Bream Excellent och NollCo2, vilket innebär att Hyllie PLAY kommer att nå netto-noll klimatpåverkan under sin livstid.

Parkeringshus kommer att uppföras i direkt närhet.

Kontakta oss idag, så berättar vi mer om hur vi kan skräddarsy lokalerna för ert företag.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Öster om mässan 1, Hyllie
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss: 1
Yta: 14000 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,697 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Hyllie Play

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se