Neptunigatan 47, MALMÖ, 1 382 kvm

Hyresledig
ADRESS Neptunigatan 47 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 1 382 kvm

Nu kan vi presentera möjligheten att hyra kontor i vad som framöver kommer vara ett av Malmös mest attraktiva områden. Triton, kontoret mellan sundet och staden, med sina kontorsytor på 350-1380 kvm, erbjuder omedelbar närhet till allt från utbudet av stadens service och kultur till öppet hav och grönskande parker. Läget och utsikten alldeles invid en av Malmös kanaler för lätt tankarna till både Amsterdam och Köpenhamn.

Kontoren som ligger högt upp i fastigheten, med noga utvalda materialval för hög standard, erbjuder högt i tak, stora fönster för maximalt med ljusinsläpp samt fantastisk utsikt över staden, Turning Torso samt sundet och Öresundsbron. Samtliga kontorslokaler erbjuder luftiga ytor, utmärkt för enkel planering i hur man vill att sitt kontor ska vara utformat. Kontoren erbjuder även ett rum för kopieringsmaskiner, samt ett rymligt pentry med matplats och sittytor för avslappningstillfället.
Kontorslokalerna på våning sex och åtta erbjuder dessutom rymliga takterrasser med fantastisk utsikt över staden och havet, perfekt för morgonkaffet eller stunder i solen under de varmare dagarna. Samtliga kontor ger även möjlighet till hiss direkt in i lokalen, för att enkelt kunna slussa sina kunder vidare in i lokalen.

Utöver de fantastiska vyerna har du från kontoret närhet till i princip allt du kan tänkas behöva. För den som reser med kollektivtrafik har du busshållplats i direkt närhet. Malmö centralstation ligger endast 6 minuters gång bort, vilket möjliggör fortsatt resa vidare ut i Malmö, eller över sundet till Köpenhamn.

För den bilburna har du möjlighet till parkering i parkeringshuset rakt över gatan.

När fastigheten inom kort står klar erbjuds även en välsorterad dagligvarubutik samt café och restauranglokaler som vetter ut mot Bassängkajen i trevligt västerläge. På Triton får du även möjligheten till utmärkt skyltningsmöjlighet ut mot Neptunigatan.

För lunchtillfällen hittar du bland annat Malmö saluhall endast ett stenkast bort med möjligheten till en trevlig lunchpromenad vid Ribersborgsstranden.

Låter det intressant? Du är välkommen att kontakta oss för visning och information.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Alec Hultman

Alec Hultman
ANSVARIG MÄKLARE
Alec Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702100092
alec.hultman@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Triton 8
Yta: 1 382 kvm
Kommun: Malmö

BYGGNAD
Byggnadsår: 2 022

INTRESSEANMÄLAN

  Alec Hultman
  ANSVARIG MÄKLARE
  Alec Hultman
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702100092
  alec.hultman@sundsstaden.se