Marias väg 32, Yngsjö

Exklusiv villa nära havet med stor tomt och ett stort garage.

Till salu
ADRESS Marias väg 32 Yngsjö
LOKALTYP 1-familjs friliggande villa
BYGGNADSÅR 2021
BOAREA 161 kvm
ANTAL RUM 5
ANTAL SOVRUM 3
TOMTAREA 43 894 kvm
HISS Nej
UTGÅNGSPRIS 11 000 000 kr

Marias väg 32

Unik arkitekt ritat Anebyhus med fantastisk utsikt och ett havsnära läge, här bor du naturnära. Detta är något för dem med höga krav, antingen är du bilintresserad eller så vill du bo i en modern villa eller varför inte skapa en hästgård som gör andra gröna av avund. Till det fantastiska huset hör ett garage om ca 333kvm fullt isolerat och med vattenburen golvvärme som drivs av en egen värmepump. Garagedelen har utrustats med 2 dubbelportar. Utöver det så finns det en loungeyta som utrustats med både kök och badrum loungeytan utgör ca 100kvm. Med andra ord är detta något för den kräsne så tvekan inte att höra av er med ert intresse

Välkommen på visning

Gör gärna en intresseanmälan för mer information om kommande visningar.

Kontakt

Sundsstaden AB med kontor i på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Sedan 2022 förmedlar vi även villor och bostadsrätter.

Tillsammans så har vi över 50 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har genom åren förskaffat oss en bred kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer.

Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.

Med vänliga hälsningar

Johan Eriksson

Johan Eriksson
ANSVARIG MÄKLARE
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702100092
johan.eriksson@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Marias väg 32
Lokaltyp: 1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform: Frikopt
Fastighetsbeteckning: Yngsjö 4:322
Byggår: 2021
Antal rum: 5
Boarea: 161 kvm
Tomtarea: 43 894 kvm
Tomttyp: Naturtomt äng
Areakälla: bygglovsritningar
Kommun: Kristianstad
Skattesats: 32,901 %
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
EKONOMI
Pris: 11 000 000 kr, utgångspris
Typkod: 120, Lantbruksenhet, bebyggd
DRIFTKOSTNAD
Elkostnad: 72 828 kr / år
Vatten: 5 446 kr / år
Renhållning: 2 760 kr / år
Väg/samfällighetsavgift: 1 100 kr / år
Total driftskostnad: 82 134 kr / år
Kommentar: Då huset ej varit bebott så finns det inga relevanta uppgifter för el eller VA så dessa är beräknade utifrån energiberäkningen som gjorts vid byggnationen. Där förutsätts att 495 kvm värms upp till 21 grader och elpriset är 2kr/kWh ink allt
ENERGIDEKLARATION
BYGGNAD
Byggnadstyp: 1-plansvilla
Byggår: 2021
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 3-glas
Utvändig plåt: Plåtisol
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump
Renoveringar: Det är förberett för fiber och trådburet nätverk finns i huset.
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)

Entré
Man kliver in i huset via pardörren och välkomnas av ett grått klinkergolv som senare övergår i ett enstavigt parkettgolv. Avhängningsmöjligheter finns i form av två stilrena svarta dubbelgarderober på varsin sida. Från entrén så når man både tvättstugan och ett av badrummen i huset.

Kök/matplats
Entrén öppnar sig mot kök och matplats. Köket är av märket HTH och vitvarorna är från Siemens frånsett köksfläkten som är Thermex. Köket är i stilren svart färg med gråa granitbänkskivor. I köksön har man förutom kran och vask även spishäll, fläkt och bra förvaring. Härifrån når man trädgården via pardörrarna i glas. Köket övergår i en rejäl matplats för att senare mynna ut i det magnifika vardagsrummet.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med öppet upp i nock och en fantastisk utsikt. Rummet får ett härligt ljus från de bägge gavelväggarna med fönster ända upp i nock. Från det östra gavelpartiet når man trädgården via pardörrarna i glas.

Master bedroom
Här möts man av en imponerande rymd då man valt att ha det öppet i nock och ljuset flödar in från fönstren och självklart så finns det pardörrar i glas som gör att du når trädgården även härifrån.

Badrum
Modernt badrum kaklat med 60x60 plattor och inredning från Svedbergs. Man har valt att inreda med takdusch, kommod, spegel, Wc samt förberett för bidé. Badrummet har ett naturligt ljusinflöde från takfönstret.

Sovrum
Sovrum om ca 9kvm med garderob och ett härligt ljusinsläpp från de bägge fönstren. Även här som i resten av huset så ligger det ett enstavigt parkettgolv.

Sovrum
Sovrum om ca 10kvm med ett härligt ljusinsläpp från de bägge fönstren, i detta sovrum finns takluckan som tar dig upp till vinden.

Badrum
Väl tilltaget badrum med dusch lämpligt beläget vid entrén, inredning från Svedbergs och ett naturligt ljusinsläpp från fönstret.

Tvättstuga
Stor tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare, här finns även värmepanna, elskåp samt kopplingsskåp för nätverket.

OMGIVNING

Allmänt om området: Yngsjö är en skånsk pittoresk by, känd för sitt traditionella ålfiske och fina sandstrand. Helge å korsar samhället och bidrar till dess skönhet. På sommaren blommar byn upp när solen, havet och vår berömda strand lockar. I Yngsjö bor 500 personer året runt i en levande by med egen mataffär, skola, dagis, internationella Malmberg, glassfabrik samt hotell. Här kan du njuta av de fina fågelmarkerna, den lugna tallskogen men framförallt av närheten till havet och en av de längsta stränderna i som sträcker sig från Äspet i norr ner till Simrishamn i söder.
Kommunikation: Bra bussförbindelser.
Övrigt: Säljaren avser att stycka av den delen som ligger sydost om infartsvägen.

ÖVRIGA LÄNKAR

INTRESSEANMÄLAN

  Johan Eriksson
  ANSVARIG MÄKLARE
  Johan Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702100092
  johan.eriksson@sundsstaden.se