Margaretavägen 1B, LUND, 12 000 kvm

Stora anpassningsbara ytor på universitetsnära läge i Lund

Hyresledig
ADRESS Margaretavägen 1B LUND
LOKALTYP Övrig lokal
YTA ca 12 000 kvm
VÅNINGAR 3
HISS Ja

Under hösten 2023 finns möjlighet för ny verksamhet att etablera sig i dessa flexibla lokaler om totalt ca 12 000 kvm. Lokalerna hyrs idag av Lunds Universitet och är anpassade för utbildningsverksamhet men kan byggas om för att även passa andra verksamheter som exempelvis vård eller äldreboende, eller varför inte som för kontor för någon av våra myndigheter? Detaljplanearbete pågår och momsfri verksamhet godkännes.

Fastigheten är byggd 1975 samt om- och tillbyggd på 1980-talet samt att lokalerna uppdaterats genom åren. Här finns 3 våningsplan om totalt ca 4000 kvm per plan som inrymmer såväl klassrum, hörsalar, kontor, storkök etc. Fastighetens konstruktion och stomme gör att den är helt flexibel att byggas om för att anpassas efter era behov samt att uppdateras till senaste tekniken.

Läget precis norr om centrala Lund innebär att man har snabb access till Norra Ringen samtidigt som man har promenad- och cykelavstånd till Lund C. Vill man åka buss så stannar stadsbuss nr 3 i närheten. (ca 5 min restid till Lund C) Malmö når man på ca 20 min med bil och vidare över bron är man på Köpenhamns flygplats inom ca 40 min.

Kontakta oss idag för mer information och visning.
Nils Holmquist 0709-753434

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Margaretavägen 1B
Lokaltyp: Övrig lokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss: 1
Yta: 12000 m²
Kommun: Lund
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Landsdomaren 7

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se