Lundavägen 151, MALMÖ, 3 040 kvm

Stora trevliga kontorslokaler med fri parkering i Norra Malmö.

Hyresledig
ADRESS Lundavägen 151 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 3 040 kvm
HISS Ja

Trevlig kontorsbyggnad i tre plan (ca 2324 kvm kontor) med tillhörande källarplan (ca 716 kvm arkiv/lager/förråd/omkl.) som kan anpassas efter era behov. Byggnaden är för närvarande anpassad för en hyresgäst men kan såklart delas upp om man exempelvis endast har behov av ett eller två plan.
Läget och fastigheten är perfekt för det bilburna företaget som behöver gott om parkeringsplatser. Här finns fri parkering på fastigheten som också är inhägnad med automatisk grind.
Våningsplanens area uppgår till ca 770 kvm per styck och sammanbinds med ett ljust glasat trapphus. Mellan plan 1 och 2, i anslutning till receptionsytan, finns även en intern trappa som skapar en härlig rymd i lokalen.
Planlösningen består för närvarande mestadels av traditionell rumsindelning med kontorsrum i bra storlek. På plan tre har man delvis öppnat upp för en mer öppen planlösning (syns ej på bifogad ritning)
Totalt finns möjlighet till ca 30 rum per plan plus mötesrum och andra funktioner. Dvs. rimligt antal arbetsplatser i rum är ca 90 och i en mer öppen planlösning såklart betydligt fler. Beroende på hur man planerar ytorna bör man kunna få in ca 150 arbetsplatser. I lokalerna finns även ett större kök med en rejäl pausyta.
Källaren har full takhöjd och här finns plats för rymliga arkiv, omklädningsrum, förråd/lager och liknande. Perfekt också för att inreda ett riktigt fint personalgym.
En rejäl hiss finns såklart och den går även ner i källaren.

Helt ny ventilationsanläggning bäddar för ett riktigt gott klimat med god arbetsmiljö.

Laddstolpar för elbil finns!

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Lundavägen 151
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss: 1
Yta: 3040 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,678 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Segeholm 12

DOKUMENT
Ritning

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se