Linnégatan 45, LIMHAMN, 170 kvm

Linnégatan 45

Hyresledig
ADRESS Linnégatan 45 LIMHAMN
LOKALTYP Butikslokal
YTA ca 170 kvm
HISS Nej

Välkommen till Linnégatan 45, en fantastisk möjlighet att etablera din verksamhet i hjärtat av charmiga gamla Limhamn i Malmö!
Här erbjuds en lokal lämplig för en mängd olika verksamheter, från restaurang och caféer till catering, skräddare eller tvätteri. Med det fantastiska läget drar ditt företag nytta av exponering för en stor mängd förbipasserande. Här erbjuder vi en välexponerad och synlig butikslokal på totalt 170 kvm. Fördelad om ca 20 kvm i entréplan samt ytterligare 150 kvadratmeter i källarplan med egen trappa i lokalen som binder ihop planen.
Den övre delen av lokalen har stora skyltfönster ut mot Linnégatan som ger din verksamhet optimal synlighet och lockar till sig förbipasserande. Den nedre delen av lokalen är större och har en flexibel layout som gör det möjligt för dig att anpassa lokalen efter dina behov och önskemål. Tidigare har den använts till tillagning av mat men kan även användas som lager eller varför inte tvätteri?

Söker du en central butikslokal i Limhamn, tveka inte att kontakta oss för mer information och boka en visning. Vi ser fram emot att höra från dig! Tillgänglig omgående.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Linnégatan 45
Lokaltyp: Butikslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss:
Yta: 170 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,678 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning:

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se