Limhamnsvägen 110, LIMHAMN, 612 kvm

Kreativt, inspirerande kontor i gamla Bindgarnsfabriken på Limhamn

Hyresledig
ADRESS Limhamnsvägen 110 LIMHAMN
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 612 kvm
HISS Nej

Utmed Limhamnsvägen på gränsen mellan Limhamn och Malmö, på cykelavstånd (ca 15 min) längs med havet från Malmö C ligger den gamla Bindgarnsfabriken med anor från 1897. Här kan det moderna kontoret inspireras av klassisk industriarkitektur med öppen planlösning och generös takhöjd. Läget på Limhamn är utmärkt med all tänkbar service i närheten. Rekreationsområden på Limhamnsfältet, golfbana, badstrand, småbåtshamn, livsmedelsbutik, gym etc. Gamla Limhamns utbud av trevliga lunch- och kvarterskrogar når man på ca 10 minuters promenad.

Lokalen fördelar sig över ca 612 kvm i två plan vilka sammanbinds med en centralt placerad spiraltrappa i anslutning till entrén där det också är öppet upp till nock med full takhöjd. Här finns flera mötesrum och ett antal kontorsrum, men merparten av ytan är öppen planlösning. Här finns ett stort öppet kök och fyra toaletter. Gott om förvarings- och förrådsutrymmen. Här finns den rätta känslan med tegelväggar, slipade plankgolv, fantastiskt ljusinsläpp från takfönster och synliga installationer i kombination med bevarade detaljer som ex en gammal travers i taket. I övrigt är lokalerna fullt moderniserade med klimat och teknik som ett modernt företag ställer på sina lokaler.

I lokalen finns ett fullgott skalskydd med automatiska jalusier för fönster i kombination med den stora ståldörren som man stänger framför det glasade entrépartiet när det är dags att gå hem för kvällen.

Fiber finns.

Gott om parkering på fastigheten i direkt anslutning till lokalen.

Lokalerna är tillgängliga omgående eller enligt ök.

Ring Nils idag för att boka tid för visning!
0709-753434

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Limhamnsvägen 110
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss:
Yta: 612 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Kajan 37
BYGGNAD
Uppvärmning: Fjärrvärme

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se