Lilla norregatan 20, YSTAD, 641 kvm

Sällsynt tillfälle att förvärva ytterst välskött och attraktiv bostadsfastighet med åtta bostadslägenheter, mitt i centrala Ystad.

Till salu
ADRESS Lilla norregatan 20 YSTAD
LOKALTYP Bostadsfastighet

Sällsynt tillfälle att förvärva ytterst välskött och attraktiv bostadsfastighet mitt i centrala Ystad, med åtta bostadslägenheter fördelat över en total lägenhetsyta om ca 641 kvm.

Samtliga lägenheter utom en har genomgått total renovering under de senaste åren och nuvarande ägare har lagt stor vikt vid att renovera upp fastigheten till ursprungligt skick, samtidigt som den moderniserats totalt avseende såväl tak, fasad, stammar, kök, badrum, etc.

Fastigheten innehåller åtta bostadslägenheter i storlekarna 2–6 rum och kök, som alla är uthyrda till mycket skötsamma hyresgäster enligt separat hyreslista.

Läget är ytterst tillgängligt, med sitt centrala läge såväl med bil som via allmänna kommunikationer, då både buss- som tågstation ligger endast några få minuters promenad bort. I närområdet finns all service att tillgå.

Byggnaden är uppförd i slutet av 1880-talet och ritades av den kände stadsarkitekten i Ystad, Peter Boisen, som ritat många hus i staden – bland annat Ystads teater som har stora likheter i färgval, fasad, gesimser mm. Huset är gediget byggt och senast har den renoverats år 2011-2014, varefter ägaren några år senare erhöll Borgs fonds utmärkelse via Ystads kommun.

Byggnaden ger ett mycket gott intryck och i dagsläget återstår endast en 6-rumslägenhet att renovera. Denna är uthyrd, men skulle kunna utgöra en ägarlägenhet om/när den blir ledig. Alternativt kan den delas upp i två mindre bostäder, då det mesta är förberett för detta (elservis, entréer, etc).

Källaren är inredd med källarförråd. Hyresgästerna har tillgång till en gemensam tvättstuga i markplan, men alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare.

Total byggnadsyta ca 641 kvm, tomtareal ca 444 kvm.

Fastigheten säljs genom bolagsöverlåtelse.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Anders Hedenskog

Anders Hedenskog
ANSVARIG MÄKLARE
Anders Hedenskog
Partner
Sundsstaden
0708-119898
anders.hedenskog@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Lovisa 16
Yta: 641 kvm
Kommun: Ystad

BYGGNAD

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN

  Anders Hedenskog
  ANSVARIG MÄKLARE
  Anders Hedenskog
  Partner
  Sundsstaden
  0708-119898
  anders.hedenskog@sundsstaden.se