Kungsgatan 6, MALMÖ, 2 200 kvm

Utforma ditt kontor precis som du vill i denna unika fastighet

Hyresledig
ADRESS Kungsgatan 6 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 2 200 kvm
HISS Ja

Om lokalen Här har ni möjligheten att utforma ett helt våningsplan efter era önskemål!

Här kan du samla hela företaget på ett våningsplan med en effektiv och tilltalande planlösning som fastighetsägaren anpassar efter just era behov. Huset kommer erbjuda en atriumgård som man som hyresgäst kommer kunna nyttja. Löftet om moderna kontor med mycket ljusinsläpp är lika självklart som möjligheten till flexibel planlösning. Här får man funktionella och effektiva ytor även om man har en blandad planlösning med flera rum. Här kan man både njuta av grönskande utsikt mot Kungsparken samt mot det pulserande livet ut mot Amiralsgatan. Med gångavstånd till Citytunneln och Triangelns nedgång ligger fastigheten nära det mesta., Köpenhamns flygplats – 20 min och Köpenhamn H – 35 min samt en enkelhet att komma ut till ringlederna.

Mer om fastigheten

På ett av de mest kommersiella lägen i Malmö, bara tio minuters gångväg från Centralstationen, ligger denna unika fastighet. Här erbjuda svårslagna kommunikationer – precis utanför entrén finns busshållplats där samtliga bussar stannar. I husets garaget finns parkering för både besökare och hyresgäster i fastigheten. En stor ljusgård i hjärtat av huset med flera entréer och hissar som betjänar både kontorsverksamheter och handel som är hyresgäster i fastigheten. Chans att påverka utformningen av ditt nya kontor erbjuds i här. Under hösten 2019 börjar förvandligen av denna fastighet då all teknik byts ut, man totalrenoverar husets insida för att skapa spännande och flexibla kontor. På entreplan kommer ett stort serviceutbud att finnas vilket ger hyresgästen en upplevelse mer än ett skrivbord. Huset skall stå klart Q1 2021.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare
Sundsstaden
0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Kungsgatan 6
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss: 1
Yta: 2200 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Davida 15

INTRESSEANMÄLAN


  Nils Holmquist
  ANSVARIG MÄKLARE
  Nils Holmquist
  Partner, Uthyrare
  Sundsstaden
  0709753434
  nils.holmquist@sundsstaden.se