Jungmansgatan 12, MALMÖ, 239 kvm

Kontor ca 239 kvm

Hyresledig
ADRESS Jungmansgatan 12 MALMÖ
LOKALTYP Kontorslokal
YTA ca 239 kvm
HISS Nej

Denna kontorslokal med ca tre meter i takhöjd och en ljus och öppen planlösning står redo att anpassas utifrån hyresgästens önskemål. De stora fönsterpartierna med generöst ljusinsläpp skapar tillsammans med det behagliga inneklimatet en trivsam arbetsmiljö som utgångspunkt. Lokalen har genomgående vitmålade väggar, ljusgrå textilmatta, helkaklade toaletter samt ett kök med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin.

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns allt från mindre butiker och restaurang till kontorsutrymmen med allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor. I fastigheten finns också en konferensavdelning som samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra till medlemspris. Hyresgäster får också tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Anders Hedenskog

Anders Hedenskog
ANSVARIG MÄKLARE
Anders Hedenskog
Partner
Sundsstaden
0708-119898
anders.hedenskog@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Jungmansgatan 12
Lokaltyp: Kontorslokal
Upplåtelseform: Lokal
Hiss:
Yta: 239 m²
Kommun: Malmö
Skattesats: 32,681 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Hamnen 21:152

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN


  Anders Hedenskog
  ANSVARIG MÄKLARE
  Anders Hedenskog
  Partner
  Sundsstaden
  0708-119898
  anders.hedenskog@sundsstaden.se