Hakegatan 4, MALMÖ, 590 kvm

Till salu
ADRESS Hakegatan 4 MALMÖ
LOKALTYP Övrigt

Här presenterar vi möjligheten att förvärva denna förvaltningsfastighet i det strategiskt placerade området krig hamnen och Spillepengen i Malmö. Fastigheten är i sin helhet uthyrd till en hyresgäst, som är verksam inom logistikbranschen.

Fastigheten är bebyggd med en byggnad i två våningsplan, som till största delen innehåller lokaler för lager, samt med tillhörande kontorsutrymmen.
Lagerdelen erbjuder utmärkt takhöjd samt god tillgänglighet via flera portar i markplan. Dessa lokaler kan användas både för lager/logistik, produktion eller verkstad vilket gör fastigheten väldigt mångsidig i förhållande till vilken verksamhet man vill ha in.

Kontoret är modernt inrättat i anslutning till lagerytan invid byggnader huvudentré. Kontorslokalerna är kompletta med pentry, personalutrymmen, wc, etc. Ytan har nyligen genomgått renovering och erbjuder därför en modern standard med fräscha ytskikt.

Den totala uthyrbara ytan uppgår till ca 590 kvm, med en stor tomt som totalt uppgår till ca 3007 kvm.

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Av de fastighetsaffärer vi förmedlar är det enbart ett fåtal som annonseras öppet, primärt eftersom att de flesta säljare vill inte skylta med sin försäljning. Kontakta oss därför om du är intresserad av att förvärva fastigheter, så berättar vi mer om aktuella objekt.

Med vänliga hälsningar

Alec Hultman

Alec Hultman
ANSVARIG MÄKLARE
Alec Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702100092
alec.hultman@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Trapetsen 5
Yta: 590 kvm
Kommun: Malmö

BYGGNAD

DOKUMENT

INTRESSEANMÄLAN

  Alec Hultman
  ANSVARIG MÄKLARE
  Alec Hultman
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702100092
  alec.hultman@sundsstaden.se