Cypressvägen 18, MALMÖ, 4500 kvm

Gedigen industrifastighet med fina kontor och effektiva produktions- och lagerytor på utmärkt läge intill Inre Ringvägen i Malmö.

Hyresledig
ADRESS Cypressvägen 18 MALMÖ
LOKALTYP Industri-/verkstadslokal
YTA ca 4 500 kvm
HISS Ja

Trevlig industrifastighet på ett riktigt bra läge i sydöstra Malmö. Här har man direkt access till Inre Ringvägen och E65(mot Malmö Airport) samtidigt som man snabbt tar sig in i Malmös centrala delar.
Fastigheten som fördelar sig över två våningsplan är byggd i slutet av 60-talet och renoverats och byggts till i omgångar.
I bottenplan kliver man in i en välkomnande entré/reception varifrån man når vidare ut i produktionen på samma plan eller upp på kontoret på plan 2 där man också finner resterande produktionsytor.

Kontoret som består av cellkontor, mötesrum, matsal, friskvårdsrum etc. håller en hög standard och är nyligen renoverat för den tidigare hyresgästen Malmö Kommun. Här finns också stora kommunikationsytor som med fördel kan anpassas till fler kontorsarbetsplatser.

Takhöjden i produktionsytorna är strax över 3 m och ytorna på plan 2 kan nås med två olika truckhissar som lyfter 1 respektive 1,5 ton.

Portar finns både i markplan och på lastkajsnivå. Genom den stora markporten kan. man även köra in större fordon och maskiner.

I området finns gott om service som ex Ica Maxi, apotek, Max Hamburgerrestaurang etc.

Ring Nils för mer info 0709-75 34 34

Kontakt

Hej!

Välkommen till Sundsstaden.

Hör av dig till oss idag så hjälper vi er att hitta rätt lokal.

Hittar du inte lokalen du söker här på vår hemsida? Hör av dig till oss ändå. Av olika anledningar ligger inte alla lediga lokaler alltid ute på nätet. Det kan exempelvis vara så att ett företag inte vill att det ska synas att de ska flytta eller att en större lokal behöver delas och byggas om för att passa er. Kontakta oss och låt oss ta fram rätt lokal för era behov och önskemål.

Att leta lokaler kan vara känslig information. Vi hanterar alltid alla samtal konfidentiellt.

Med vänliga hälsningar

Nils Holmquist

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare

Sundsstaden

0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Fastighetsbeteckning: Smörbollen 15
Yta: 4 500 kvm
Kommun: Malmö

BYGGNAD
Byggnadsår: 1968
Renovering: Renoverad löpande.

DOKUMENT
Ritning

INTRESSEANMÄLAN

Nils Holmquist
ANSVARIG MÄKLARE
Nils Holmquist
Partner, Uthyrare

Sundsstaden

0709753434
nils.holmquist@sundsstaden.se

TIPSA EN VÄN