Bolestad 4855, Klippan, 270 kvm

6 hektar logistikläge

Till salu
ADRESS Bolestad 4855 Klippan
LOKALTYP Mark
HISS Nej
UTGÅNGSPRIS 17 000 000 kr

Bolestad 4855

Tillfälle att förvärva en större fastighet med ett utmärkt Logistikläge. Fastigheten är belägen ca 30 km norr om Helsingborg längs med E4:an i anslutning till logistikklustret i Östra Ljungby. Ett ypperligt tillfälle att använda marken, som till stor del är hårdgjord, antingen till egen verksamhet eller för byggnation av lager/logistik- byggnader. Fastigheten hyrs idag ut till ett företag som använder markytan för att hantera massor från bygg och entreprenadsidan, samt driver en grusterminal.
Läget är strategiskt i nordvästra Skåne Längs med E4:an och nära till E6:an strax utanför Helsingborg, som med sin stora hamn är en av de största och viktigaste logistiknaven i Sverige. Adressen är Bolestad 4855 vilket ligger i Klippans kommun.
Fastigheten, som är friköpt, är endast bebyggd med ett större skärmtak med gjuten betongplatta med en stomme av stål och tak av plåt. Det finns också en mobilmast för vilken marken arrenderas, i övrigt finns det enbart lös egendom i form av en bod och vågstation inom markytan.
Runt hela fastigheten löper en vall och för att komma in på området måste man passera en grind med digital vakt.
Området är mycket intressant ur ett logistikperspektiv då det är beläget nära två europavägar i nordvästa Skåne strax utanför logistiknavet Helsingborg, vilket ger åtkomst både mot Göteborg och Norge via E6:an samt mot Stockholm och norröver längs E4:an.
Det arrendekontrakt som är tecknat för fastigheten sträcker sig till 2028-05-31 med en möjlig uppsägning till 2026-05-31. Det kan finnas utrymme att diskutera arrendetiden om en köpare vill ha åtkomst till marken tidigare.
Affären sker genom s.k bolagsförsäljning, försäljning av det befintliga bolaget Tranarp Fastighets AB med organisationsnummer 559119-2694.
Total byggnadsyta om ca 270 kvm, tomtareal ca 58 820 kvm

Kontakta oss för utförligare prospekt

Gör gärna en intresseanmälan för mer information om kommande visningar.

Kontakt

Sundsstaden AB med kontor i på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Sedan 2022 förmedlar vi även villor och bostadsrätter.

Tillsammans så har vi över 50 års erfarenhet från fastighetsbranschen och har genom åren förskaffat oss en bred kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer.

Tveka inte att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.

Med vänliga hälsningar

Johan Eriksson

Johan Eriksson
ANSVARIG MÄKLARE
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
Sundsstaden
0702-100092
johan.eriksson@sundsstaden.se

Fakta och dokument

SNABBFAKTA
Adress: Bolestad 4855
Lokaltyp: Mark
Upplåtelseform: Frikopt
Yta: 270 m²
Areakälla: taxeringsinformation
Kommun: Klippan
Skattesats: 32,188 %
FASTIGHET
Fastighetsbeteckning: Bolestad 33:2
Taxeringskod: 443
Taxeringsvärde: 214 000 kr
Taxeringsår: 2019
Pantbrev totalt: 1 500 000 kr
ENERGIDEKLARATION
Energiklass:

OMGIVNING

ÖVRIGA LÄNKAR

INTRESSEANMÄLAN


  Johan Eriksson
  ANSVARIG MÄKLARE
  Johan Eriksson
  Reg. Fastighetsmäklare
  Sundsstaden
  0702-100092
  johan.eriksson@sundsstaden.se